Om Bybadet

I januar 2021 åpnet endelig Bybadet. Velkommen inn i Ålesunds nye og flotte badeland med terapibad, boblebad, barnebasseng, sklier, stupetårn, aktivitetsbasseng, treningsbasseng, kafé og deilig sydentemperatur.

Bybadet er et fantastisk badeland med noe for enhver. For oss er badeopplevelsen og badeglede viktigst. Bybadet har et samlet areal på ca. 5 700 m2. Det er sju ulike bassenger med totalt ca. 1 020 m2 vannoverflate. Her finner dere barnebasseng, bølgebasseng og aktivitetsbasseng for barn og unge. Vi har sklier og stupetårn for de som vil leke og utfordre seg litt, og vi har velværeaktiviteter, terapibad og treningsbasseng for voksne og eldre som vil trene eller bare kose seg. Bybadet cafe og sydentemperatur vil gjøre at du kan være her lenge. Badebutikken ligger i resepsjonen, hvor du kan kjøpe badetøy og treningsutstyr.

Bybadet ligger sentralt plassert midt i Ålesund sentrum og vil være et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister på Sunnmøre– et senter for folkehelse, opplevelse, mosjon og velvære.

I Bybadet er badeentusiaster i alle aldre velkomne. Vårt mål er tilrettelegge for BADEGLEDE og SVØMMEGLEDE for flest mulig!

Vi ønsker å være mer enn et badeland. I tillegg til vanlig svømming, mosjon og bading tilbyr vi derfor ulike kurs som babysvømming, crawlkurs og stuping, og arrangementer som halloween, julebad og damenes aften. Vi tilrettelegger også for ulike aktivitetsleirer og opplæring for barn og ungdom, i tillegg til barnehagesvømming og skolesvømming. Bybadet er for alle!


VÅRE VERDIER

  • Stolt
  • Trygg
  • Leken
  • Kvalitet


LEDELSE
Bybadet ledes av Marthe Lingås.
Mail: marthe@bybadet.no

EIERE
Bybadet eies av Brødrene Jangaard A/S


BADELANDENE.NO
Bybadet er medlem av Badelandene.no, en interesseorganisasjon for bade- og svømmeanlegg i Norge.