Badebursdag

Bursdag er stas og bading er gøy. Hvorfor ikke feire bursdag sammen med venner og familie i gøyale omgivelser på Bybadet?
Bybadet Mars 2022 Bursdag 22 2

En bursdag er en viktig dag, enten man er stor eller liten. De fleste synes at bursdag er stas og at bading er gøy. Det er denne kombinasjonen som gjør at badebursdag slår veldig godt an!

Badebursdag kan bestilles hele uka på Bybadet! Bestilling av badebursdag inkluderer inngang til badet, en gave til bursdagsbarnet, mat, drikke og is iht. valgt pakke for det antallet med barn det er bestilt for. Nedre aldersgrense for badebursdag er 4 år. Minste antall deltakere er 8 stykk. Dersom dere er færre anbefaler vi å bestille vanlige inngangsbilletter i resepsjonen.

Menyer (alle må velge det samme):

 • Pizzaparty: 2 pizzastykker
  Kan velge mellom skinke, pepperoni, biff.
 • Pølseparty: 2 grillpølse m/brød eller pølse m/chips

Valgfri drikke: kuli, appelsin/eplejuice, slush eller 0,5l mineralvann.
Dessert: Isabella eller Friskis
Vi har glutenfrie alternativer som glutenfri pizza og pølse i enten brød eller med chips.

Priser:

 • 270 kroner per barn i ukedager og 295 kr på helg (lørdag/søndag). Dette dekker bading, mat, drikke og is med servering.
 • Dersom barna er 11 år eller yngre kreves én badende voksen per 4. barn. Antall voksne som Bybadet krever i følge med barna har gratis inngang, men betaler for eventuell servering.
 • For bursdager med ungdommer fra 12 år kreves én badende voksen per 15. ungdom. Antall voksne som Bybadet krever i følge med ungdommer har gratis inngang, men betaler for eventuell servering.
 • Andre voksne som følger selskapet betaler vanlig inngang.
 • Voksene som skal spise koster 100,- per person (samme meny som bursdagsselskapet). Alternativt bestiller man annen mat direkte i kaféen.
 • Voksne som ikke bader må skifte til t-skjorte og shorts (pga. temperaturen i badet).
 • Månedskort, årskort og klippekort kan ikke benyttes ved bursdager.


Sikkerhet
All bading skjer på eget ansvar, og det er de voksne som har hovedansvaret for alle barna i selskapet.

For barn under 11 år, eller for barn som ikke er svømmedyktig, kreves én badende voksen per 4. barn. For barn som er 12 og eldre og svømmedyktig, krever vi at det er minimum én badende voksen med per 15. barn. Antall voksne som Bybadet krever i følge med barna, har gratis inngang men betaler for eventuell servering. Voksne utover det krevde antallet betaler ordinær billett. Husk å ta med svømmetøy dersom du skal være med som voksen i badebursdag!Betingelser og praktisk informasjon

 • Badebursdag er tilgjengelig hele uka. Lørdag/søndag kan det bookes bespisning hver hele time (13:00, 14:00, 15:00 og 16:00).
 • Bestillingen må skje senest 5 dager før badebursdagen.
 • Badebursdag betales i resepsjonen ved ankomst.
 • Barn og voksne på badebursdag må følge Bybadets bade- og sikkerhetsregler.
 • Ved bestilling velges samlet meny for hele gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov ved bestilling. Medbrakt mat, kake og drikke er ikke tillatt.
 • Vi reserverer bord i våtsone til selskapet. Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.
 • Alle som skal være med inn i badet (også voksne) må være iført badetøy eller t-skjorte og shorts. Alle som skal bade må dusje kropp og hår med såpe.
 • Be alle barna ta med badetøy og håndkle. Husk at all bading skjer på eget ansvar, og at det er de voksne som har hovedansvaret for alle barna i selskapet. Følg reglene våre om antall voksne pr. barn.


Vi skal gjøre hva vi kan for å tilrettelegge for en bursdagsfeiring fylt med badeglede. Forhåpentligvis blir bursdagen så morsom at bursdagsbarnet skulle ønske han/hun hadde bursdag hver dag. Velkommen til bursdagsfeiring på Bybadet!

For å legge inn bestilling til badebursdag må skjemaet nedenfor være utfylt.

Med hensyn til sikkerhet for alle barna er det viktig at regelverket i forhold til antall badende voksne følges;
- Ved bursdag for barn på 10 år og yngre, eller ikke svømmedyktige: 1 badende voksen per 4. barn.
- Ved bursdag for barn på 11 år og eldre: 1 badende voksen per 15 barn.

Bestilling på hvilke drikke og is gjøres ved ankomst på Bybadet.

Badebursdag

Bespisning Badebursdag
Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat og drikke er ikke tillat. Vi reserverer bord i våt sone til selskapet. Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.
Badebursdag, hvor lenge kan vi være i badet?
Det er ingen begrensninger på hvor lenge dere er i badet. Vi anbefaler imidlertid at dere kommer minimum en time før dere skal spise.