Badebursdag

En bursdag er en viktig dag, enten man er stor eller liten. De fleste synes at bursdag er stas, og at bading er gøy. Hvorfor ikke feire bursdag i gøyale omgivelser på Bybadet?
Badebursdag kjøpt

Badebursdag kan bestilles på mandag-fredag. Bestilling av badebursdag inkluderer inngang til badet, mat, is og drikke iht valgte pakke for det antall barn det er bestilt for og en gave til bursdagsbarnet. Badebursdag gjelder kun for barn/ungdom tom fylt 15 år. Nedre aldersgrense er 4 år. Minste antall deltakere er 8. Dersom færre anbefaler vi å bestille vanlige billetter.

Menyer (alle må velge det samme):

 • Pizzaparty: 2 pizzastykker
  Kan velge mellom skinke, pepperoni eller en god mix
 • Pølseparty: Pølse m/brød eller pølse m/chips

Valgfri drikke: kuli, appelsin/eplejuice eller 0,5l mineralvann.
Dessert: Vaniljeis eller friskis
Vi har glutenfrie alternativer.

Priser per barn: 250,-
2 voksne (badende) kommer gratis inn med selskapet. Andre voksne betaler vanlig inngang. Voksne som ønsker bespisning bestiller dette direkte i caféen.


Badebursdager kan gjennomføres dersom alle barn tilhører samme kohort eller har maks 10 gjester. Ta kontakt med oss og vi vil prøve å tilrettelegge for best mulig opplegg iht. smitteverntiltak.


Antall foresatte som kreves i forbindelse med bursdager
Sikkerhetsreglene gjør at det opp til og med 10 år må det være minst en badende foresatt pr 5 barn. Fra 11 år må det være en badende foresatt pr 10 barn, forutsatt at barna er svømmedyktige.

Betingelser og praktisk informasjon

 • Badebursdag er tilgjengelig på ukedager (mandag - fredag).
 • I skoleferier kan vi ha 1 badebursdag formiddag og 1 på ettermiddag
 • Bestilling senest 5 dager før bursdagen.
 • Bursdag betales i resepsjonen ved ankomst.
 • Barn og voksne på badebursdag må følge Bybadets bade- og sikkerhetsregler.
 • Alle som skal inn må være badende gjester, vi tillater ikke "ikke-badende" grunnet begrenset kapasitet i badet, samt smittevern.
 • Årskort og klippekort kan ikke benyttes ved bursdager.
 • Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat/kake og drikke er ikke tillat.
  Vi reserverer bord i våt sone til selskapet. Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.
 • Alle som skal være med inn i badet (også voksne!) må være iført badetøy eller shorts. Alle må dusje kropp og hår med såpe.
 • Be alle bursdagsbarna ta med badetøy og håndkle. Husk at all bading skjer på eget ansvar, og at det er de voksne som har hovedansvaret for alle barna i selskapet. Følg reglene våre om antall voksne pr barn.
 • Oppgraderinger: Det er mulighet til å oppgradere til flere pølser eller pizzastykker mot et tillegg i prisen.


Vi skal gjøre hva vi kan for å tilrettelegge for en skikkelig kjekk bursdagsfeiring. Forhåpentligvis blir bursdagen så morsom at bursdagsbarnet skulle ønske han eller hun hadde bursdag hver dag. Velkommen til bursdagsfeiring her hos oss!

Order på hvilke drikke og is gjøres ved ankomst på Bybadet.

Html content
Html content

Badebursdag

Bespisning Badebursdag
Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat og drikke er ikke tillat. Vi reserverer bord i våt sone til selskapet. Senest tidspunkt for servering er 18.30. Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.
Badebursdag, hvor lenge kan vi være i badet?
Det er ingen begrensninger på hvor lenge dere er i badet. Vi anbefaler imidlertid at dere kommer minimum en time før dere skal spise.