Fasiliteter

Med et bølgebasseng, stupetårn, plaskebasseng, terapibad/familiebad, boblebad, sklier, kafé og sydentemperaturer har vi alt badeglade gjester kan drømme om.
00 60

Vannsklier

Vi har to lange vannsklier, en rask på 65 meter og en familievennlig på hele 70 meter. Den raske sklien er en av de raskeste skliene i Norge, og midt i blinken for deg som liker fart og spenning. Begge sklier har tidtaking, så her kan du konkurrere mot både venner og familie! Vannskliene er åpne i hele åpningstiden i helgen og på helligdager, men ikke åpen under morgensvømming på hverdager.
Terapibadet

Terapibad/familiebad

Terapibadet/familiebadet på 12,5x9,5 meter holder 33-34 varmegrader og er 0,9-1,6 meter dypt. På ettermiddag, på helg og i skoleferier fungerer dette som et familiebad for lek og moro. På dagtid på ukedager er det ett ypperlig basseng for rekreasjon og rehabilitering for de som ønsker det. Det er også et motstrøms/massasjeaggregat i bassenget.
Bølgebasseng 2

Bølgebasseng

Hver time slår bølgene mot bassengkanten og innbyr til bademoro! Bølgebassenget har en dybde fra 0-1,8 meter, og vannet holder behagelige temperatur. På det grunneste i bølgebassenget er det ulike fontener barna kan leke seg i. Helt i enden befinner det seg en liten klatrevegg, og et motstrømsbasseng. Når bølgene ikke går kan bassenget brukes til fri lek og moro. Bølgene går hver hele time fra ca kl 14:00 hverdager og hver hele time på helg.
IMG 0896

Barnebasseng

For våre minste gjester har vi et eget basseng med passelig dybde (0,3 meter dypt), og som alltid har perfekt badetemperatur for små badegjester. Bassenget er utstyrt med fontener og en liten sklie som barna kan leke seg med. Barnebassenget er et behagelig sted hvor barna kan bli trygge i vannet, leke og ha det gøy.
Svømmebasseng

Svømmebassenget

Svømmebassenget er for de som er glad i å bruke vann til trening og mosjon. Bassenget har 3 baner og er 50m langt, men er delt på midten slik at det er 3 stk 25 meterbaner på begge sider av midtdeleren. Svømmebassenget holder en temperatur ca 27,5 grader. Noen kvelder organiseres det aktiviteter i den ene halvdelen.
Aktivitets vannrett

Aktivitetsbasseng

Vi har et stort basseng til lek og moro for store og små. Dybden på den grunnere delen er 1,5 meter, mens det er 4,1 meter på det dypeste. Den ene delen blir brukt til stup og hopp fra stupetårnet, mens resten av aktivitetsbassenget er reservert for lek og moro. Her kan det komme ulike aktiviteter som trampoliner, løpebaner og en stor blekksprut man kan klarte på.
Stupetårn 2

Stupetårn

Fra vårt fantastiske stupetårn kan man stupe og hoppe fra 3 meter, 5 meter og 7 meter. Vi har også et sviktbrett med 1 meters høyde. Kanskje du vil lære noen noe triks i løpet av året? Hopp i det!
Stromkanal

Strømkanal

Ved bølgebassenget finner du en strømningskanal – la deg flyte med!
Boblebad 2

Boblebad

Ta en pause fra hverdagen og nyt det varme vannet i våre boblebad. Boblebadet holder en temperatur på ca. 36 grader. Et godt og varmt bad gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler.
Badstue

Badstuer

Vi har to badstuer ute i anlegget, en tørr- og en dampbadstue. Tørrbadstua holder ca. 80-90 grader. Dampbadstuen har stjernehimmel og holder ca 40 grader. Badstue gjør godt for kropp og sjel, og er et deilig avbrekk i hverdagen.
Spadusj

Spadusjer

Vi har tre dusjer med ulike programmer inne i terapibadet. Prøv deg fram og finn din favoritt!