Badepakke

Badepakke

Badepakke

Badepakke er et tilbud til større grupper barn/ungdom som idrettslag, skoleklasser, klubber, foreninger, korps med flere. Badepakkene gjelder for ukedager. Det må være minst 8 stk deltakere i en badepakke.

Av sikkerhetsgrunner må det være en badende voksen pr 3. barn, hvis barna er under 12 år.

Pakkepris: kr. 220,- pr. person.
Pakken inkluderer 2 timer bading i Bybadet og et menyvalg:

Menyvalg 1:
Pølse med pommes eller potetstappe + 1 mineralvann 0,5

Menyvalg 2:
2 stk pizzastykker + 1 mineralvann 0,5


I skoleferier vil det kun være mulig å booke badepakke som starter klokken 12.00.

Badepakke må bookes minst 3 dager i forkant. Send bestilling til post@bybadet.no med navn, ønsket tidspunkt, ønsket dato.
Vi tar imot kun 1 gruppe per ettermiddag - pga covid -19.

Tips:
Vi anbefaler oppmøte 15-20 min før, og opptelling og samling av barna før en går i skranken for billetter. Tidspunkt for matservering avtales med cafeen med det samme dere kommer inn i badet.

På bakgrunn av situasjonen rundt covid-19 har vi noen restriksjoner i forhold til større grupper i Bybadet. Grupper over 12 stk. hvor alle ikke går i samme klasse må slippes inn puljevis. Dette på grunn av kapasitet i garderobe/dusj. Det vil også være begrensninger med serveringen da vi må holde 1 meter avstand mellom hvert barn vil ikke alle barna kunne sitte på samme bord. Vi har plass til et langbord for 12 barn hvor vi kan opprettholde 1 meter avstand. Er det flere enn 12 stk. er vi nødt til å benytte flere bord i nærheten, og disse kan ikke slås sammen.