Badebutikk

I badebutikken finner du både badetøy, svømmebriller, dykkeleker og alt annet du trenger for å ha det gøy på Bybadet. Håndklær, såpe og bag kan også fås kjøpt i badebutikken. Vi har diverse badetøy til mosjon og trening, samt. fritid. Vi har stort utvalgt av badeartikler til småbarn og voksne.

Hos oss er det påbudt med godkjent badebleie, samt badetruse over badebleien. Dette er en regel som skal overholdes med hensyn av hygiene. Dette har vi som kan kjøpes i resepsjonen.

Leverandører:

  • Aquarapid – Italiensk svømmekonsept med et skandinavisk touch. Aquarapid er et italiensk merke med lang tradisjon innen svømming og svømmeutstyr. Her har vi forskjellige varianter av badetøy fra størrelse S til 3XL (herre) og fra størrelse 36 til 60 (dame).
  • Zoggs - Zoggs er et australsk merke med svømmebriller, badetøy, treningshjelpemidler og andre relaterte bade-produkter, perfekt for badeland og strand. Det er UV-beskyttelse i alle svømmebrillene fra Zoggs, som gjør at ikke bare er de bra for vann, men også solbeskyttelse. Zoggs har masse fint badetøy til dame og herre, i størrelser fra 34 til 44 (dame) og størrelse 34 til 42 (herre).
  • BECO - Utstyr for svømmetrening av høy kvalitet, inkl. svømmebriller, badetøy m.m. Et billigere alternativ som ikke skaper kompromiss med kvalitet. De har også et stort utvalg av størrelser både til dame og herre. Simpelt og lett, rett og slett!
  • Speedo - Speedo er et australsk selskap og en av de største produsentene av badetøy, både for konkurranse- og fritidssvømmere. Hos Speedo har vi tatt inn masse plus-size badetøy for kvinner (str. ). Vi har en god blanding av modeller, blant annet swimdress. Vi har også badetøy fra speedo i størrelse 36-44.
  • Slipstop - badesandaler for alle, passer til alt fra badeland til barnehage, og lekeplass. Finnes i str. 18-35 for barn og 35-44, grunnet fleksible design passer de også 1-2 str. oppover.