Personlig trener

Vi har gleden av å tilby Personlig trener (PT) til svømmeteknikk, svømmeopplæring og stup i Bybadet. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsettinger.
IMG 4996

Våre instruktører brenner for å lære bort sin kunnskap og lidenskap.

Vi oppfordrer alle til å delta i Bybadets ordinære aktiviteter ift. opplæring og mosjon (svømmekurs og svømmetrening). PT-tilbudet kan imidlertid benyttes av de som ikke føler seg helt klare til det og ønsker en kortere periode med PT-timer for å bli klar til ordinært svømmekurs med andre deltakere.

Svømmeteknikk voksne: Foruten å være raske og allsidige i bassenget, er våre personlige trenere dyktige til å se hvor «vannet trykker» og forklare på en god måte hva en kan gjøre for å komme videre. De vet også at alle er forskjellige og tar utgangspunkt i den enkelte. De har en lidenskap for å lære bort svømming på alle nivå.

Svømmeopplæring voksne: Bli tryggere i vann. Dette er et veldig godt alternativ for deg som har vannskrekk/redd for vann. Her vil du få individuell oppfølging og jobbe for at akkurat du skal bli komfortabel i vann.

Svømmeopplæring barn: Gjør barnet tryggere i vann ved hjelp av en personlig instruktør. Aktiviteten gjøres i trygge rammer. Timer for barn er 30-40.minutter slik at barnet klarer å holde fokus hele timen.

Stup: Alltid hatt lyst til å lære å stupe, men aldri turt? Eller har du lyst til å lære noen spenstige stup fra våre dyktige stuptrenere?


Priser
1 time (a 45 min)- kr 698,-
3 timer (a 45 min) - kr 2040, -
5 timer (a 45 min) – kr 3145,-
10 timer (a 45 min) - kr 5890,-

Inngang må kjøpes separat. Du kan kjøpe månedskort, klippekort, årskort/avtalegiro, eller vanlig dagsbillett.


Praktisk informasjon:

  • «Vennepris»: Om to eller tre personer ønsker å ha en PT sammen, så betaler man kun 50% ekstra for deltaker nr to og tre (forutsetter at man er på ca. samme nivå og det er OK for instruktøren).
  • Medlemskap kan tegnes på nett eller i resepsjonen. Husk å ta med legitimasjon dersom du er student eller honnør.


Bestilling:

  • Send e-post til post@bybadet.no med: navn, alder, telefon og mail, ønsket oppstart, antall timer du ønsker og litt om målsetning/hva du ønsker å oppnå.
IMG 1580

Eline - svømmeopplæring

Vi har to dyktige instruktører på svømme opplæring, som virkelig brenner for at du skal bli tryggere i vann. Eline og Ask.