Bronse til Karen Sofie på NM vannsklie

Vi gratulerer Karen Sofie Synnes med bronsemedaljen i NM vannsklie som gikk av stabelen i Tromsø lørdag 15.april!
IMG 2468

Bybadet stilte med hele 4 representanter når Norgesmesterene i vannsklie skulle kåres i Tromsøbadet i helga. Deltakere fra Bybadet i NM vannsklie 2023;

  • Maria Elena Giertsen
  • Karen Sofie Synnes
  • Stine Blindheim Synes
  • Torgeir Fagerslett


Totalt var det 72 deltakere som stilte, alle kvalifisert fra 22 ulike badeland i hele Norge. I fjor vant Karen Sofie Synes dameklassen og ble Norgesmester, derfor hadde vi håp også i år om medalje. Og det klarte Karen Sofie jommen meg.

Etter innledende runder var det Karen Sofie (8.81) og Maria Elena (8.83) som gikk videre til finalen. Siste tid til finalen var 9.12. Dessverre røk Stina ut. I herreklassen gikk Torgeir på 8.44. Dette holdt til en 17.plass, men dessverre ikke kvalifikasjon til finalen. Strålende innsats fra alle våre representanter!

I finalen klarte Karen Sofie å kapre en bronse etter et meget jevnt finaleheat. Vi gratulerer! Vi er veldig glad for at representanter fra Sunnmøre vinner medaljer!

Til info: Bybadet arrangerer årlig kvalifikasjon til NM vannsklie, ca. i februar. De 3 beste i kvalifikasjonen kvalifiserer seg til NM vannsklie.

IMG 2461
IMG 2467