Kvalik til NM vannsklie torsdag 9.februar

NM i vannsklie arrangeres hvert år. Vi inviterer til kvalifikasjon på Bybadet torsdag 9.februar, hvor raskeste dame og raskeste herre kan kvalifisere seg til finalen i Tromsøbadet 15.april 2023.
Logo nm vannsklie 2023

NM i vannsklie er årets høydepunkt for landets vannsklieentusiaster som har vært arrangert i mange år. Vi er glade for å annonsere at vi på Bybadet kan ønske alle velkommen til kvalifisering i NM vannsklie torsdag 9. februar!

Konkurransen går i familiesklia. Det konkurreres i både herre- og dameklasse.

De som deltar (16+ år) konkurrerer om å bli Bybadets representant i landsfinalen i Tromsøbadet lørdag 15. april 2023! Her er det deltakere fra forskjellige badeland og byer som drar til Tromsøbadet for å finne ut hvem som er den beste vannsklieren i landet.

Ta med venner eller familie til Bybadet og bli med på en fartfylt dag i vannsklia!

Vi har speakertjeneste, funky musikk og diplom til alle som deltar.

Arrangementet arrangeres torsdag 9.februar

  • 1730: NM-kvalik damer
  • 1830: NM-kvalik herrer

Oppmøte og registrering inne i badet 20 minutter før konkurransen starter.

Regler
Kvalifisering starter med innledende runde. Innledende runde avvikles med at alle deltakerne får tre forsøk i vannsklien. Deltakerne med de 10 beste tidene i innledende runde går til finalen. De 3 beste tidene fra finalen går videre til superfinalen. I superfinalen er de tre nye forsøk og beste tid fra finalen/superfinalen vinner konkurransen. Bybadet stiller med en jury.

Vinneren får representere Bybadet i NM i Tromsøbadet.


Påmelding;

Deltakelsen i konkurransen er gratis, men man må selv betale inngang. Om du har lyst til å være med på moroa kan du melde deg på ved å sende påmelding til post@bybadet.no. Merk mailen "NM sklie", og fyll inn navn, telefon, alder og bosted i påmeldingen. Siste frist for påmelding er tirsdag 7.februar kl.14.00.

Trening;
Det arrangeres felles trening i sklia torsdag 2.februar kl.18-19.

Deltakere har da halv pris på inngang denne dagen. Håper dere blir å se der også!

Spørsmål: Lasse Hoel, lasse@bybadet.no, 45885401.

2
Bilder vannsklie
4