Personlig trener (PT)

Vi har gleden av å tilby personlig trener (PT) til svømmeteknikk, svømmeopplæring og stup i Bybadet. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsetninger.
Gruppetrening kjøpt

Våre instruktører brenner for å lære bort sin kunnskap og lidenskap.

Svømmeteknikk: Foruten å være raske og allsidige i bassenget, er våre pt´er dyktige til å se hvor «vannet trykker» og forklare på en god måte hva en kan gjøre for å komme videre. De vet også at alle er forskjellige og tar utgangspunkt i den enkelte. De har alle en lidenskap for å lære bort svømming på alle nivå.

Svømmeopplæring: Bli tryggere i vann. Dette er et veldig godt alternativ for deg som har vannskrekk/redd for vann. Her vil du få individuell oppfølging og jobbe for at akkurat du skal bli komfortabel i vann.

Stup: Alltid hatt lyst til å lære å stupe, men aldri turt? Eller har du lyst til å lære noen spenstige stup fra våre dyktige stuptrenere?

Priser - ikke medlem
1 time (a 50 min)- kr 700,-
5 timer (a 50 min) – kr 3 150,-


Priser - medlem (månedskort, årskort, avtalegiro)
1 time (a 50 min)- kr 600,-
5 timer (a 50 min) – kr 2 700,-


Praktisk informasjon:

  • Inngangsbilletten er inkludert i prisen og gjelder per person
  • «Vennepris»: Om to eller tre personer ønsker å ha en PT sammen, så betaler man kun 50% ekstra for deltaker nr to og tre (forutsetter at man er på ca. samme nivå).
  • Medlemskap kan tegnes på nett eller i resepsjonen. Husk å ta med legitimasjon dersom du er student eller honnør.


Bestilling:

  • Send e-post til post@bybadet.no med: navn, alder, telefon og mail, ønsket oppstart, antall timer du ønsker og litt om målsetning/hva du ønsker å oppnå.
IMG 3914

Matt - stup

Matt er tidligere stup. Han er fra England, og snakker engelsk. Matt er en utrolig dyktig og engasjert trener.
IMG 4995

Stine - crawl

Stine har jobbet med svømming i mange år, i tillegg til å være tidligere aktiv. Har lang erfaring som svømmeinstruktør både for voksne og barn

Eline - svømmeopplæring

Eline er utrolig dyktig instruktør på svømmeopplæring, som virkelig brenner for at du skal bli tryggere i vann. Eline er også instrukør på baby- og småbarnssvømming.
IMG 3833

Vegard - dødsing

Vegard er rå på dødsing. Han holder vårt dødskurs for ungdom, men kan fint utfordre de voksne også.