Babysvømming

Vi vil i løpet av vinteren/våren starte opp med babysvømming for de minste!
Unnamed

Babysvømming er en hyggelig familieaktivitet der barnet er sammen med en eller begge foreldre sine i vannet. Å være i vann gir en unik bevegelsesfrihet for barnet. Det styrker barnet sosialt og motorisk. Vanntilvendte barn blir tryggere i vann, og lærer lettere å svømme.

Babysvømmingskursene går over 8 ganger. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene.

Dere kan komme inn med to voksne på et barn per kursgang. Dersom du ikke har mulighet til å delta på en kurs-time. Vi tar forbehold om mulig smitteverntiltak for kursene. Det er ikke kurs i ferier og helligdager.

Vi vil organisere kursene etter ulike nivåer. Noen kurs vil gå på dagtid og noen på ettermiddag.

 • Nivå 1 - baby 3-8mnd
  For babyer fra 3-8 mnd som ikke har vært på babysvømming før. Babysvømming er en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene. Det å lære å bli trygg i vann er noe av det viktigste vi kan lære barna. Nybegynnerkurset er for barn i alderen 6 uker – 8 mnd.
 • Nivå 2 - baby 6-14 mnd
  For barn fra 6 til 14 måneder som har vært på babysvømming før. Kursene går én gang i uken over 8 uker. På dette kurset har vi fokus på videreføring av vanntilvenning. Selvbergingsprinsipper. Barna tar initiativ til å dykke selv. Sitter på kanten/matten og hopper til foreldrene. Bruker bassengkanten aktivt. Flyte og svømme på ryggen. Flere sang-leker. Kurset passer også for deg som ikke har vært på babysvømming før.

Praktisk informasjon

 • Pris: 2100,- per barn.
 • Kurset går over 8 ganger
 • Antall kursdeltagere: minimum 6, maksimum 10 deltagere per kurs.
 • Påmeldingen er bindende og hele kursavgiften betales i resepsjonen.
 • På lik linje som i anlegget for øvrig, foregår bading på eget ansvar og forsikring er ikke inkludert i kurset.
 • Det er ikke kurs i skoleferier eller på bevegelige helligdager (for eksempel: 1. mai, 17. mai og Kr. himmelfartsdag)
 • Vi tar forbehold om at ved få deltakere på ett kurs kan enten kurset bli slått sammen med et annet kurs, tidspunkt kan bli endret eller kurset bli avlyst. I så tilfelle blir man varslet før oppstart.
 • Har du årskort får du 400,- i rabatt på kurset.

Vi har ikke satt opp dato for oppstart av våre babysvømmingskurs. Vi vil publisere informasjon når dette er klart.