Aquacamp i sommerferien

Vi kommer til å arrangere Aquacamp for barn/ungdommer i alderen 10-11 år og 12-15 år sommeren 2023 (uke 26, 32 og 33). Bli med på årets kjekkeste sommeruker!
Div bilde 400x400 aquacamp

Bli med på gøyale og lærerike dager på Bybadets Aquacamp!

Barna/ungdommene skal oppleve å bli tryggere i vann og få mestringsopplevelser i løpet disse dagene. Det blir også gøyale og lærerike uteaktiviteter. Vi tilrettelegger for noe undervisning/opplæring, men mest bademoro. Dagene ledes av en aktivitetsleder og en ungdomsleder. Begge med erfaring fra svømming/vannaktivitet.

Programmet: Først er det vannaktivitet på Bybadet. Barna får servert et lunsjmåltid. Etter lunsj gjør vi aktiviteter ute (frisk luft må man ha). På to av dagene vil vi avslutte dagen med bading og lek inne i badet.

Vannaktiviteter på Bybadet fra morgenen vil være svømmeopplæring/svømmeteknikk, stuping og førstehjelp/livredning. I tillegg blir det leker i vann, vannpolo, bølgebasseng og skliekonkurranse.

Uteaktiviteter vil være variert: en dag med lek og ballspill, en dag med "Norges tøffeste" og en dag med bading og livredning utendørs.

Program - eksempel
08.30: Velkommen! Deltakerne møter v/inngangen til resepsjonen
08.45 – 11.00: Vannaktivitet + organisert lek. Deretter litt fribading.
11.00 – 11.30: Lunsj
12.00 – 15.00: Aktiviteter utendørs, og eventuelt bading i Bybadet igjen
15.00: Vel hjem! Barna hentes ved resepsjonen

Pris for 3 dager (man-ons): 2400,- per barn. Dette inkluderer alle aktiviteter, aktivitetsledere og instruktører, inngang til Bybadet og lunsj.

Maks 15.plasser per gruppe - førstemann til mølla.

Påmelding - følg linken til vår nettbutikk

Dersom noe er uklart eller du har problemer med påmeldingsskjema, ta kontakt med Bybadet på e-post: post@bybadet.no.


Praktisk informasjon

  • 25% rabatt for barn nummer to (f.eks. søsken eller tvilling). Rabattkode får dere ved henvendelse.
  • Påmelding er bindende. Avbestilling innen 2 uker før oppstart: 50% refusjon. Avbestilling 4 dager før oppstart 0 kr refusjon.
  • Vi tar forbehold om at ved få deltakere kan enten grupper bli slått sammen eller hele Aquacampen bli avlyst. I så tilfelle blir man varslet før oppstart.