Sommerskole Giske Kommune

Bybadet arrangerer sommerskole for barn og unge 5-10.trinn i Giske Kommune. Vi gleder oss! Les mer
Sommerskole Facebook header

Det arrangeres 2 camper for barn fra Giske Kommune. Begge har 1 gruppe med 15 barn i uke 27 og 33.

Bybadets sommerskole: Svømmeopplæring og badeglede

Bli tryggere i vann, og oppleve gøyale og mestringsfylte aktiviteter i basseng og sjø. Dette blir gøy!

 • Arrangør: Bybadet
 • Trinn: 5 til 7. trinn.
 • Oppmøtested: Bybadet, Ålesund sentrum. Mer informasjon kommer til deltakere
 • Veke 27: 1 gruppe med 15 barn i alder 5. til 7.trinn
 • Veke 33: 1 gruppe med 15 barn i alder 5. til 7.trinn

Innhold i dagene

Dagen starter 08.30 på Bybadet for registrering og omkledning. Formiddagen brukes på svømmeopplæring og vannaktiviteter på Bybadet, mens vi på ettermiddagene er ute på ulike aktiviteter. Det blir servert lunsj hver dag.

På Bybadet skal vi først og fremst gjøre barna tryggere i vann, men vi skal også innom svømmeteknikk, livredning, fridykking og stup. Tida i Bybadet skal være lærerik og gi mestringsopplevelser. Aktivitetene vil bli tilpassa nivået til elevene på best mulig måte. Etter lunsj skal vi ha aktiviteter i og ved sjø. En dag med kajakk, der Uteguiden stiller med guide og utstyr. Målet her er at barna skal lære å handtere kajakken, men også tørre å velte. Enn dag skal vi utforske og lære om alt det spennende livet i fjøra. En dag skal vi arrangere konkurranser og ballspill, da bader vi også på Bybadet på ettermiddagen. En dag med «norges tøffest» - hvor vi prøver oss på harde og spennende øvelser ilag. Og en dag skal vi "henge" og kose oss på stranda. Da skal vi grille, og kanskje teste oss på et SUP-brett. Bli med på ei morsom og lærerik uke sammen med oss på Bybadet!


Bybadets sommerskole: Aquacamp

Ei "tøffing"- uke der vi skal ha det gøy og gjøre nye aktiviteter i basseng og sjø hver dag. Målet er at alle får testa seg selv skikkelig, og tørre å prøve på noe nytt. Målgruppa er alle som er trygge i vann og er komfortable med å svømme/dykke.

  • Arrangør: Bybadet
  • Trinn: 5 til 7. trinn.
  • Oppmøtested: Bybadet, Ålesund sentrum. Mer informasjon kommer til deltakere
  • Veke 27: 1 gruppe med 15 barn i alder 5. til 7.trinn
  • Veke 33: 1 gruppe med 15 barn i alder 5. til 7.trinn

Innhald

Dagen starter klokka 08.30 på Bybadet for registrering og omkledning. Vi skal innom ulike aktiviteter som svømmeopplæring, svømmeteknikk, dykking/undervannsrugby, livredning og stup. Tida i Bybadet skal være lærerik og gi mestringsopplevelser. Ungdommene skal også bli utfordra til å klare ting de ikke har klart før. Det blir servert lunsj hver dag.

På ettermiddagene skal vi være ute og gjære morsomme aktiviteter: En dag skal vi padle kajakk, og Uteguiden stiller med guide og utstyr. En dag skal vi prøve coastering (lek og moro langs sjøen i trygge rammer). En dag skal vi på ekspedisjon i robåt. En dag skal vi ha konkurranse-dag der vi skal utfordres på fysiske øvelser, blant anna henta fra «Norges tøffeste». En dag skal vi ha ballspill og lek, hvor vi så skal bade på ettermiddagen. En dag skal være rolig med strandbesøk, og kanskje grilling. Denne dagen håper vi på godt vær, for da skal vi slappe av og kose oss. I løpet av uka skal vi også innom førstehjelp og livredning.