Sommerjobb på Bybadet 2023

Lyst på en drømmejobb i sommer? Jobb sammen med oss på Bybadet. Vi søker kandidater som badevert, resepsjon og i cafeen vår.
IMG 3914

Vi har mange studenter som jobber hos oss som reiser hjem i sommerferien. Derfor søker vi personer som har lyst til å jobbe hos oss på Bybadet i sommerferien. Du må jobbe godt sammen med teamet av dyktige personer vi allerede har, og ha motivasjon til å tilrettelegge for badeglede for flest mulig. Du må være serviceinnstilt, fleksibel og bidra der det trengs. Det er en klar fordel med erfaring fra resepsjon og/eller bad/renhold/sikkerhet. Det vil bli varierte hverdager.

Rollene vi trenger medarbeidere til:

  • Badevert med ansvar for sikkerhet, renhold og service. Må være minst 18 år (helst over 20), og ha kurs i førstehjelp
  • Cafevert - Fordel med erfaring i cafe eller lignende
  • Resepsjonist - Fordel med erfaring med gjester og kassasystem

Vi tilbyr:

  • En attraktiv arbeidsplass og et godt arbeidsmiljø
  • Vi tilbyr spennende og variert arbeid med fantastiske kollegaer i et svært attraktivt anlegg med en sentral posisjon i Ålesund
  • Relevant jobberfaring og evt kursing i førstehjelp/livredning
  • Lønn i henhold til intern tariff

Vi tilrettelegger opplæring i mai/juni. For badevertene inkluderer dette et livredningskurs. Personer som også kan jobbe videre utover høsten eller i andre ferier prioriteres.

Søknader sendes til lasse@bybadet.no

Om Bybadet
Velkommen inn i Ålesunds nye og flotte badeland! Vi kan tilby terapibad, boblebad, barnebasseng, sklier, stupetårn, aktivitetsbasseng, treningsbasseng, kafé og deilig sydentemperatur. Vi har alt våre gjester kan ønske seg om man kommer ofte, eller på besøk.

Vi er lokalisert sentralt i Ålesund sentrum, like ved Byparken. Med Aksla parkering i umiddelbar nærhet er Bybadet er tilrettelagt med gode parkeringsforhold. Du kan faktisk gå tørrskodd rett inn i badelandet!