Skolesvømming for 4.trinn på Giske Kommune

Hele 4.trinn fra Giske Kommune har skolesvømming på Bybadet fram til sommeren. Dette synes vi er superstas!
Giske skolesvømming2

Gratis bading for alle i 4.trinn
I tillegg til skolesvømming har Giske Kommune har inngått en unik avtale med Bybadet som gjør det mulig for alle 4. klassinger å få gratis bading/svømming på Bybadet fra tirsdag 19. april og til og med fredag 24. juni. Dette gir elevene muligheten til å bade ekstra i tillegg til svømmeopplæring gitt av skolene. Å bade ofte gjør at man blir tryggere i vann. Vi oppfordrer alle elever til å benytte av tilbudet så mye som mulig fram mot sommeren.

For å benytte dere av tilbudet må foresatte første gang de skal på Bybadet møte i resepsjonen for å bli registrert. I resepsjonen vil elevene bli krysset ut på et skjema og barnet vil få utdelt armbånd som elevene skal bruke i denne perioden. Det er best om dere første gangen kommer på ukedag, da det er bedre tid for å få registrert profil. Armbåndet er til odel og eie slik at dere kan bruke det seinere.

Badetorsdager for 4.trinn fra Giske
Bybadet organiserer aktivitet hver torsdag kl 1730 og 1830 for 4.trinn fra Giske. Dette for å aktivisere barna og skape en sosial møteplass, samt stimulere flere til å komme på ukedager. Meld dere på ved vaktrommet kl 1730 eller 1830 for å være med. Dette blir gøy!

Ansvarlig i Giske Kommune er Gudmundur Gudjonsson.

Vi ser fram til et godt samarbeid med Giske Kommune!

Gudmundur