Covid-19: Kom når det mindre travelt

Vi oppfordrer folk til å komme når det er mindre travelt for å redusere antallet personer i badet samtidig, og slik ha et tryggest mulig bad.
Seniorsvømming kjøpt

Kjære dere

Bybadet er endelig åpent. Vi skulle gjerne hatt en åpningsfest, men det må vi utsette. Siden vi er midt i en pandemi må vi tilpasse antallet besøkende for å ha et tryggest mulig bad. Vi forholder oss til nasjonale og lokale retningslinjer og vil gjøre endringer og justeringer for å tilrettelegge for en trygg arena.

De viktigste tiltakene for alle badegjester er;

  • Kom frisk - hold deg hjemme dersom du er du syk eller har symptomer.
  • Hold alltid minst 1 meters avstand til andre badegjester. Personer i samme husstand eller kohorter (skoleklasser, barnehager) kan være tettere.
  • God hygiene er nøkkelen for å hindre smittespredning: vask eller desinfiser hendene ofte og grundig.

Vi har god plass inne i anlegget til å opprettholde 1 meter, men i garderobene kan vi bare ha 15-20.personer samtidig.

Vi oppfordrer de som kan til å komme når vi har bedre plass. Det vil si at de som kan bør komme på morgen og dagtid, evt kvelden etter kl 1900. Ettermiddager ca 1600-1830 og helger ca 1030-1500 vil være mer travle, spesielt hvis det er dårlig vær. Det vil da kunne være kø for å komme inn.

Alle badegjester skal registrere sitt besøket på Bybadet ved å skanne QR koden ved ankomst i resepsjonen og fyll ut kontaktdetaljene i skjemaet.

På helger åpner vi kl 0900, istedet for 1000.

Vi utsetter oppstart av alle kurs, treninger og gruppeaktiviteter.

Hjelp oss å hindre smittespredning og følg Bybadets koronavettregler.

Vi vil være i en innkjøringsperiode framover - så håper på forståelse for at flere og flere brikker kommer på plass og at vi trenger litt tid på å finjustere rutiner.

Velkommen til et trygt bad!