Julegavetips

På Bybadet finner du noe for enhver smak! Gi velvære, trening og kvalitetstid til en som fortjener en god start i det nye året.
Bybadet cover 2

Julegavene kan du kjøpe hos oss i resepsjonen, eller direkte i vår nye nettbutikk.

Gavekort jul

Gavekort på badeglede

Gavekort passer for deg som vil være fleksibel. Gavekortene våre kan brukes i kafeen, på badet eller i badebutikken. Beløpet kan velges fritt. Garantert noe alle blir glade for. Gavekort kan kjøpes i vår nettbutikk eller i resepsjonen.
Barselsvømming kjøpt

Familiebillett

Familiebilletten kan benyttes av inntil 4 personer, min. 1 voksen og 1 barn. Gyldig fra 26. desember og 1 år frem i tid. Pris 499,- (ord. 575/620,-). Kjøpes i nettbutikken.
Bybadet jan2020 Torgeir HØY 11

Månedskort, klippekort eller årskort

Gi trening, avslapning og badeopplevelser til noen som fortjener det og kjøp klippekort, medlemskap eller gavekort på Bybadet. Dette kan handles i resepsjonen, alternativt på nettbutikken vår.
IMG 4996

PT-timer

Lansering- og juletilbud: Kjøp PT-timer og få 15% frem til 24. desember. Bybadet tilbyr personlig trener (PT) i svømming, svømmeopplæring, stup og dødsing. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsetninger. Les mer på vår webside under "kurs". Bestilling på PT-timer sendes til lasse@bybadet.no. De betales for direkte i resepsjonen.
Babysvømming kjløpt

Babysvømming, eller kurs for voksne

Kurs gir mestring og kvalitetstid. Babysvømming er populært, og en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. For voksne tilbyr vi svømmeopplæring (bli tryggere i vann), crawlkurs, treningsgruppe og stup. De fleste kursene starter i uke 2. Kurs kjøpes i våt nettbutikk.
Bilde hotellpakke

Bade/hotellpakke

Gi en superweekend i Ålesund for familien. Pakken inkluderer overnatting på Scandic Parken og et langt og velfortjent bad på Bybadet. Familierom for 2 voksne & 2 barn fra kun kr 1790,-. Standard dobbeltrom for 2 voksne fra kun kr 1300,-
Badebutikk

Bade-/svømmeutstyr

Bade- og svømmeutstyr vil mange sette pris på. Vi har et bredt utvalg i vår badebutikk. Hva med nye svømmebriller, badedrakt eller svømmeføtter?
Bilde

Swim-run

Hva med å utfordre mor, far, kjæreste/samboer, en venn eller nabo med swim-run? Et morsomt lavterskel arrangement åpent for alle. Datoer: 17.februar, 23.april og 11.juni. Kjøpes i nettbutikken vår.