Julegavetips

På Bybadet finner du noe for enhver smak! Gi velvære, trening og kvalitetstid til en som fortjener en god start i det nye året.
56 A9 ACA3 28 C1 4 FD5 91 EC A0 E57 B6 C3174

Julegavene kan du kjøpe hos oss i resepsjonen, eller direkte i vår nettbutikk.

Gavekort jul

Gavekort på badeglede

Gavekort passer for deg som vil være fleksibel. Gavekortene våre kan brukes i kafeen, på badet eller i badebutikken. Beløpet kan velges fritt. Garantert noe alle blir glade for. Gavekort kan kjøpes i vår nettbutikk eller i resepsjonen.
Bybadet jan2020 Torgeir HØY 11

Månedskort, klippekort eller årskort

Gi trening, avslapning og badeopplevelser til noen som fortjener det og kjøp klippekort, medlemskap eller gavekort på Bybadet. Dette kan handles i resepsjonen, alternativt på nettbutikken vår.
Badepakke fb

Badepakke

Gi en superweekend i Ålesund for familien. Pakken inkluderer overnatting på Hotel Noreg, frokost og et langt og velfortjent bad på Bybadet. Familierom for 2 voksne & 2 barn fra kun kr 1890,-.
Babysvømming kjløpt

Babysvømming, eller kurs for voksne

Kurs gir mestring og kvalitetstid. Babysvømming er populært, og en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. For voksne tilbyr vi svømmeopplæring (bli tryggere i vann), crawlkurs, treningsgruppe og stup. De fleste kursene starter i uke 2. Kurs kjøpes i vår nettbutikk.
Badebutikk

Bade-/svømmeutstyr fra badebutikken

Bade- og svømmeutstyr vil mange sette pris på. Vi har et bredt utvalg i vår badebutikk. Hva med nye svømmebriller, badedrakt eller svømmeføtter?
Bilde1

Damenes Aften

Hva med å invitere med mor, en venninne, kjæreste/samboer, en venn eller nabo med Damenes Aften på Bybadet? Et morsomt lavterskel arrangement åpent for alle. Damenes aften blir gjennomført 2 gang i halvåret. Kjøpes i resepsjonen vår.