En rolig åpning av Bybadet

Jippi - Bybadet har åpna! Så utrolig gøy det skal bli med et så fint badeland midt i Ålesund sentrum. Og så kjekt for byen vår. Velkommen til badeglede på Bybadet!
Bybadet cover 2
IMG 1063
Dette har byen vår venta lenge på! For en utrolig følelse å slippe de første badegjestene inn på Bybadet. Dette har man jobbet lenge for. Og tenk så kjekt det er for byen vår! Gratulerer til alle sammen! Den store åpningsfesten har det ikke vært. På grunn av korona ble det avgjort at vi bare åpnet dørene, uten noe store sammenkomster. Dette for å unngå smittespredning av korona.

Vi har de første dagene hatt et jevnt trykk med mennesker. Vi er veldig glade for at mange følger oppfordringen vår om å komme på morgenen, dagtid og sent på kvelden. På disse tidene er det minst travelt og best plass. Vi ønsker ikke store ansamlinger med mennesker, da det er gir økt risiko for smittespredning.

Vi vil være i en innkjøringsperiode framover, og det håper vi folk har forståelse for. Det er et stort anlegg og mange brikker som skal fungere optimalt. Samtidig ønsker vi å ha et trygt og smittefritt badeland. Alle må her bidra, og vi skal gjøre vårt for at Bybadet er et trygt.

Velkommen på Bybadet!