Badeopplevelser

Velkommen til Ålesunds splitter nye badeland! Vi har ulike fasiliteter for alle og enhver, store og små. Med et stort treningsbasseng, bølgebasseng, stupetårn, plaskebasseng, terapibad, boblebad, sklier, kafé og sydentemperaturer har vi alt badeglade gjester kan drømme om. Velkommen til en fantastisk badeopplevelse for hele familien!
IMG 1060

Barnebasseng

For våre minste gjester har vi et eget basseng med passelig dybde (0,3 meter dypt), og som alltid har perfekt badetemperatur for små badegjester. Bassenget er utstyrt med fontener og en liten sklie som barna kan leke seg med. Barnebassenget er et behagelig sted hvor barna kan bli trygge i vannet, leke og ha det gøy. Obs - Vi setter ikke ut barneleker nå på grunn av korona.

Bølgebasseng

Dette blir et populært basseng på Bybadet. Hver time slår bølgene mot bassengkanten og innbyr til bademoro! Bølgebassenget har en dybde fra 0-1,8 meter, og vannet holder behagelige temperatur. På det grunneste i bølgebassenget er det ulike fontener barna kan leke seg i. Helt i enden befinner det seg en liten klatrevegg, og et motstrømsbasseng. Når bølgene ikke går kan bassenget brukes til fri lek og moro. Bølgene går hver hele time fra kl 1400 hverdager og hver hele time på helg.
IMG 0606
IMG 1063

Aktivitetsbasseng

Vi har et stort basseng til lek og moro for store og små. Dybden på den grunnere delen er 1,5 meter, mens det er 4,1 meter på det dypeste. Den ene delen blir brukt til stup og hopp fra stupetårnet, mens resten av aktivitetsbassenget er reservert for lek og moro. Her vil det blant annet komme trampoliner, løpebaner og en stor blekksprut man kan klarte på.

Terapibad

Terapibadet på 12,5x9,5 meter holder 33-34 varmegrader og er 0,9-1,6 meter dypt, og passer ypperlige til de minste og de eldste. Bassenget som har motstrøms/massasjeaggregat passer utmerket for rekreasjon og rehabilitering. Det er også ypperlig for barnefamilier. Det er ikke lov med badeleker i dette bassenget.
IMG 1064
00 15

Trenings og mosjonsbasseng

Treningsbassenget er for de som er glad i å bruke vann til trening og mosjon. Bassenget har 3 baner og er 50m langt, men er delt på midten slik at det er 3 stk 25 meterbaner på begge sider av midtdeleren. 50m er åpen som langbane hver onsdag. Treningsbassenget holder en temperatur ca 27,5 grader. Noen kvelder organiseres det aktiviteter i den ene halvdelen, men det er allikevel god plass til å svømme/trene.

Stupetårn

Fra vårt fantastiske stupetårn kan man stupe og hoppe fra 3-meter, 5-meter og 7-meter,. Vi har også et sviktbrett med 1-meters høyde. Kanskje du vil lære noen noe triks i løpet av året? Hopp i det!
IMG 1063
00 60

Vannsklier

Vi har to lange vannsklier, en rask på 65 meter og en familievennlig på hele 70 meter. Den raske sklien er en av de raskeste skliene i Norge, og midt i blinken for deg som liker fart og spenning. Begge sklier har tidtaking, så her kan du konkurrere mot både venner og familie! Vannskliene er åpne i hele åpningstiden i helgen og på helligdager. Skliene er ikke åpen under morgensvømming.

Strømkanal

Ved bølgebassenget finner du en strømningskanal – la deg flyte med!
IMG 1062
00 43

Boblebad

Ta med familie, venner eller andre du kjenner i en pause fra hverdagen og nyt det varme vannet i våre boblebad. Boblebadet holder en temperatur på ca. 36 grader, og er et behagelig sted hvor man kan ta en liten pause fra hverdagen og nyte det varme vannet. Et godt og varmt bad gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler.

Badstuer

Badstue gjør godt for kropp og sjel! Vi har to badstuer ute i anlegget, en tørr- og en dampbadstue. Tørrbadstua holder ca. 80-90 grader. Dampbadstuen har stjernehimmel og holder ca 40 grader.
Fef3d905 304e 4d22 a6aa cbe3e832650c
Spadusjer

Spadusjer

Vi har tre dusjer med ulike programmer inne i terapibadet. Prøv deg fram og finn din favoritt!